>
Esrum Skytteforening
Foreningslogo
Gå til indhold
Transportabel skydebane
Har din forening brug for at kunne opstille en skydebane til PR-formål?

Så har DGI har godt nok nogle PR-trailere, som foreningerne kan leje. Trailerne er placeret forskellige steder i landet og kan bookes online.

MEN hvis du/I har brug for et alternativ mulighed, for at opstille en skydebane til PR formål - så har Esrum Skytteforening måske den rigtige løsning - der desværre ikke kan være gratis (da der er en del vedligeholdelse), prisen er umiddelbart sat til kr. 500,- for 4 baner (i en weekend eller et par dage).

Foreningen har en transportabel 10 m. luftskydebane med 4-8 standpladser - alle med både faldmål og skivetræk.
Standpladserne er med justerbare bordplader, som justeres i trin på ca. 4 cm. Der er LED-spot på alle faldmål/skiver - hvilket betyder, at alle 8 baner kan forsynes fra en enkelt stikkontakt. Ekstra lavenergilamper kan også lånes.

Det er muligt at opstille 4 baner i det fri, ved at benytte det telt foreningen har. Teltet er tilstrækkeligt stort til, at der kan opstilles 4 baner og forskellige borde/reoler mv. til materialer bag standpladserne.

Banerne har været benyttet til flere forskellige formål - Stævnet på Toppen, Gang i Gribskov, PR arrangementer for foreningen, Faldmålsskydningsstævne og PR arrangement for Jørlunde Skytteforening.

Man skal selv afhente, opstille og aflevere banerne - låner man også teltet skal dette være rent og tørt, når det returneres. Da standpladser, sider og bagvæg er fremstillet i krydsfinér og gips kræver det en rimelig stor trailer - da teltet alene vejer 388 kg. og fylder en del.
<
 
>
Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold og præcision.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små.
Webmaster@esrumskytter.dk
Tilbage til indhold