Ny luftriffel - Esrum Skytteforening

Esrum Skytteforening
Gå til indhold

Hoved menu:

Arkiv
Ny Steyr luftriffel ffa Græsted Rotary Klub


Ny Steyr luftriffel fra Græsted Rotary Klub


Ved Stævnet på Toppen fik Esrum Skytteforening overrakt en ny Steyr luftriffel til 14.500 kr. af Torben Erikstrup fra Rotary i Græsted. Gaven blev modtaget af foreningens børneskytte Phillip Jeppesen og formand Jens Christian Freiberg Sørensen.

Esrum Skytteforening havde søgt Græsted  Rotary Klub om tilskud til en ny luftriffel, der kunne bruges i forbindelse med foreningens arbejde med børn og unge, som har forskellige problemer og behov i hverdagen.

Skydning kan hjælpe børn og unge der har problemer med at koncentrere sig – det kan være problemer som ordblinhed og AHDH. Her har det vist sig, at skydning har en stor positiv virkning. Foreningen har gennem årene haft mange børn og unge, som - efter én eller flere sæsoner - har opnået en stor udvikling, og efterfølgende har haft lettere ved at koncentrere sig, eller er blevet bedre til at begå sig blandt andre og tøjle deres temperament.

Til Stævnet på Toppen havde Esrum Skytteforening opstillet en hel skydebane i et telt på parkeringspladsen. Der var fire skydebaner til skydning med luftrifler på faldmål og skiver. Skydebanen blev før brug godkendt af Nordsjællands Politi, så sikkerheden var i top.
Stævnet var en passende ramme for overrækkelsen af gaven fra Rotary, fordi det så var muligt at afprøve den nye riffel med det samme – da foreningen ikke benytter de indendørs baner i sommersæsonen. Ved stævnet fik den 13-årige børneskytte Phillip Jeppesen og Torben Erikstrup mulighed for at afprøve riflen, som de ikke havde problemer med at ramme med.

Phillip havde tidligere på ugen været med ved afhentningen af den nye luftriffel hos Lyngs Jagtvåben i Gilleleje, så den kunne blive gjort klar til brug ved Stævnet på Toppen.Vi er glade for Rotarys sponsorat på 14.500 kroner til luftriflen, for skytteforeningen satser en del på luftskydning mod faldmål, som er en forholdsvis ny disciplin inden for de Danske Skytteforeninger, siger foreningsformand Jens Christian Freiberg Sørensen, og den nye riffel vil komme til stor gavn i foreningens arbejde med børn og unge.

 
Copyright 2015. All rights reserved - Esrum Skytteforening.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu